torstai 12. joulukuuta 2013

Joulua, sekä tietenkin HiSukautta odotellessa

 Kohta onkin jo joulu. Ja totta kai myös hisu/hiihtokausi! Hisun ensimmäisiin SM-kisoihin on "enää" noin 2 kuukautta, joten kohta pitääkin jo ruveta valmistautumaan😉. Olen jo aloittanut valmistautumisen vähentämällä pk reenien määrää ja lisäämällä veto/vk reenien osuutta reeniohjelmassa. Samoin pitäisi ruveta hakeen hiihtotuntumaa, heti sitten kun ladut saadaan hiihtokuntoon, sitä ootellessa...
                        Ensi lauantaina on Pyynikillä jälleen testijuoksu, joten katseet suuntaituu nyt siihen, meneekö alle 31min?! Kieltämättä vähän jänskättää, tosin en tällä kertaa ota tj:tä ihan tosissaan, vaan ennemmin hyvänä reeninä ens suunnistus- ja hisukautta varten. Sitä varten tällä viikolla oli oikein juoksuveto harjoitus Pirkkahallissa muistaakseni tiistaina. Mielestäni hyvin suunniteltu ja toteutettu reeni sisälsi vedot: 3x300m, jonka jälkeen kiihtyvällä tahdilla 600, 500, 400, 300, 200m x2. 
                    No jöö, mutta sitten vielä siihen hisukauteen. Tosiaan tavote olis saada ennenkaikkea varmuutta tekemiseen ja sujuvuutta kehitettyä. Lisäksi tarkoitus on myös nostaa pikkuhiljaa vauhtia maastossa, mutta kaikki aikanaan. Olen kuullut huhuja ylläkseltä päin, että eräät nimeltä mainitsemattomat H18 sarjan kärkimiehet olisivat tälläkin kaudella ihan "törkeen kovassa tikissä" hisussa. Joten töitä täytyy nyt todellakin tehdä, jos mielii kymppijoukkoon päästä. Aloitan projektin saman tien tänään kuntopiirillä ja kevyellä juoksulla, johon heitän pati vetosta mukaan. Lisää tarinaa tulee ehkä ens viikolla, jos jaksan kirjottaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti